вівторок, 7 березня 2017 р.

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове свято – 8 Березня, що втілює пробудження усієї природи від зимового сну. Цей день несе для всіх ніжність і красу. З особливим почуттям відповідальності діти разом з вихователями, вчителями та музичними керівниками наполегливо готувалися до  цього свята: вивчали нові вірші, пісні, таночки, виготовляли  цікаві подарунки своїми руками
 6 березня 2017 року в Бірківській філії КЗ «Олександрівське НВО №2»   відбулися святкові ранки у дошкільній групі, у початковій ланці, присвячені Міжнародному жіночому дню – 8 Березня.  
Щасливі діти вітали всіх жінок зі святом весни, святом жінки. Вихованці красномовно декламували вірші, весело співали пісень, артистично виконували інсценівки та майстерно танцювали, приємно вражаючи своїх батьків та гостей проявленими талантами. 

7 березня  було проведено загальне Свято жінки, матері. У святі взяли участь учні 1-11 класів, а також виступили фольклорний колектив «Вишиванка»  та танцювальний колектив «Дзвіночки».
    Учні бажали своїм учителям-жінкам щастя, тепла, весни, усмішок, сонця, щоб життя було наповнене тільки радісними подіями.

















Немає коментарів:

Дописати коментар